Uitenbroek woninginrichting · Zonwering buiten - Uitenbroek Woninginrichting

Ga naar de inhoud
Zonwering buiten
Terrasschermen
Terrasschermen bieden u de mogelijkheid om op de gewenste plaats schaduw te creëren zodat u heerlijk buiten kunt zitten zonder dat u last heeft van de felle zon. Ook biedt uw gepersonaliseerde zonnescherm bescherming tegen licht en warmte in uw woning. Terrasschermen zijn uitermate geschikt voor brede gevels en u kunt er vrij onderdoor lopen.
Uitvalscherm
Uitvalschermen beschermen uw interieur tegen zonnestraling en zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Uitvalschermen bieden u een vrij uitzicht naar buiten en geeft u de mogelijkheid om uw ramen en deuren te openen. Uiteraard zijn hier ook vele stoffen, types en mogelijkheden in te kiezen.
Screens
Met een screen heeft u een vlak hangende zonwering. Het screendoek filtert warmte en zonlicht, zodat u binnenshuis altijd een fijne temperatuur houdt.. Door de grote windvastheid kunt u de screen met een gerust hart neerlaten als u even niet thuis bent. Uitsluitend als maatwerkproduct leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen.

De Zip Screen is een relatief nieuw systeem dat zeer snel terrein aan het winnen is. Een ritsscreen wordt ook wel Zip Screen of windvaste screen genoemd. Een ritsscreen is voorzien van een rits die aan het doek en de zijkanten vastgenaaid is. De rits zorgt ervoor dat het doek altijd mooi strak blijft staan en bij harde windvlagen niet gaat klapperen. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing is het een sieraad voor uw woning.
Rolluiken
Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen voor het venster zakt, ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam.
Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken inkijk- en inbraakwerend. U kunt kiezen uit diverse kleuren en bedieningsvarianten. Wij leveren rolluiken altijd op maat.
Markiezen
Een markies is bij uitstek een sfeermaker aan uw woning. Het ambachtswerk is hier goed te herkennen. Markiezen zijn te leveren in hout en aluminium, ook kan dit gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Ook zijn deze handmatig en elektrisch bedienbaar te leveren. Wij kunnen ook uw bestaande markies weer opnieuw bekleden.
Serrezonwering
Voor serres en erkers is er speciale zonwering ontwikkeld. Deze vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Serrezonwering is op iedere serre te plaatsen ook zelfs vrijstaand te monteren.
Terug naar de inhoud